KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEKPrzeszukiwanie katalogu po indeksie: tematycznym autorskim (osobowym) tytułowym fragment z tytułu serie Wyświetlonych zostanie max na stronie: opisów Znaleziono 1 pozycję o tematyce: Kucharstwo - Polska - 19-20 w. Kuchnia i stół w polskim dworze AUTOR:Baraniewski, Waldemar.POZ/ODP:Waldemar Baraniewski. ADRES WYD.:Warszawa : Prószyński i S-ka, 2004. HASŁA:Kucharstwo - Polska - 19-20 w.Obyczaje towarzyskie - historia - Polska - 19-20 w.Odżywianie - kultura - historia - Polska - 19-20 w.Ziemiaństwo - kultura - Polska - 19-20 w. OPIS FIZYCZ.:190, [2] s. : il. ; 28 cm. SYGNATURA:[MW] 39 KOD/INWENT:300001503549150354 UKD:4(438).07/.081::323.31::008:641.5:392.8+394]( ... UWAGI:Bibliogr. s. 185-189. DOSTĘPNOŚĆ: Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni DZIAŁANIE: KOMENTARZE (0)CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU? WYDRUK KATALOGÓW >ZAZNACZ WSZYSTKIE ODZNACZ WSZYSTKIE